Liker du å gå på tur med noen ?

Hei,
DEL MED ALLE INTERESSERTE!  đŸ˜Š

 

Vil du oppdage nye, fine turområder i Bergen og omegn? Ta del i et sosialt og inkluderende fellesskap? "Klart det går"-gruppen ønsker velkommen til turer og aktiviteter. Dette er et tilbud åpent for alle, med fokus på tilrettelegging for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. 

Denne søndagen stiller vi med to valgmuligheter:

1) Skøytedag på Iskanten. Oppmøte ved den Blå Steinen kl. 11:20. Vi tar buss nr 3 sammen kl. 11:33. For de som ønsker å møte direkte ved Iskanten, møt opp kl. 12:00. Meld fra under påmelding hva du ønsker. Turlederne vil ha på gul vest og ta dere imot. Det blir en hyggelig dag! Skøyteaktiviteten er på eget risikoansvar, så ta forhåndsregler uansett om dere er ferske eller erfarne skøytere. Skøyting er gøy, i tillegg til å være god trening for balanse, koordinasjon og muskler. Ta med matpakke og noe å drikke, vi tar en felles pause og hviler beina. Iskanten har kjelke og rullator til låns. Vi avslutter seinest kl. 15:00. Turledere på skøyteaktivitet: Marit S (nr.  97551264) og Annett (nr.  99798246)

2) Tur rundt Tranevannet. Oppmøte ved Den blå steinen kl. 11. Herfra tar vi bybanen til Skjoldskiftet og starter turen derfra. Man kan også møte direkte på parkeringen på Slåtthaug idrettspark kl. 12:00 dersom man ønsker en kortere tur. Denne søndagen går turen rundt Tranevannet på Slåtthaug. Her er det laget gang- og sykkelvei rundt vannet, med noen benker rundtom. Selve runden er omtrent 1,5 km, men for å utvide litt følger vi veien til området rundt Smørås skole hvor vi tar en lunsjpause. Videre går vi tilbake til vannet og avslutter ved parkeringen/bybanen. Dersom du er med å starte fra Bybanen begynner vi med å gå oppover Apeltunveien, hvor det er en stigning på 5-6 grader i ca. 300 meter. Resten av turen er forholdsvis flat, med noen kortere bakker. Bratteste registrerte helning er på ca. 10 grader i en bakke på 10-15 meter. Dagens tur går på grus og asfalt. Grusen er av god kvalitet og skaper et jevnt underlag. Det kan likevel være litt sleipt grunnet mye løv som har falt ned på gangstien. Turledere på tur: Heidi (tlf. 90642047) ,Linn Beate (tlf. 95207492) og frivillig Saskia.

Ta med: Niste, sitteunderlag, vann og varme klær. Varm drikke på termos om du ønsker. Ta med egen hjelm til skøyteaktivitet. Iskanten har skøyter til utleie (se under for pris)

Pris: Turlaget dekker utgifter til ledsagere eller spesialtransport ved behov. Bergen og Hordaland Turlag dekker inngangsbilletten og utlån av skøyter på Iskanten. J

Påmelding: Det er ikke obligatorisk påmelding, men vi ønsker det for å få oversikt over antall deltakere og gruppesammensetning i forkant av turen. Kontakt Sigrid (nr. 908 50 308 / mail sigrid.kvaale.myksvoll@dnt.no) for påmelding, og si ifra hvilken av aktivitetene du vil delta på. Dersom du har tilknytning til Blindeforbundet, kontakt Silje Thon (nr. 480 70 372).  

Ved behov for ledsager: Har man behov for ledsager må man stille med dette selv. Men si gjerne fra om du mangler dette i forkant av turen, så vil Turlaget eller Blindeforbundet bidra med å skaffe dette dersom mulig.  

Generelle vilkår: Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter.

 

Link til aktiviteten som kan deles videre! J

 

Turhelsing,

Sigrid Kvåle Myksvoll

Prosjektansvarleg folkehelse og inkludering

Aktivitetsavdelinga
Bergen og Hordaland Turlag

Tlf. 553 35 815

Nyeste kommentarer

28.03 | 10:34

Hei. Jeg lurer på om det finnes ett møtepunkt her i Bergen for slagpasienter over 60 år? Evt ett program med aktiviteter?
Mvh Anne

05.02 | 20:13

Hva skjer.?.blir dett snart m edlemsmøte eller fredagslunch igjen..savner og møtes😢

25.09 | 12:48

Flotte bilder.👍

15.02 | 18:42

Lykke til 👍💐💐