Aktiviteter

Medlemsmøter

Medlemsmøtene er som regel på Lærings- og mestringssenteret. Vi sender ut påminnelser eller nyhetsbrev før hvert medlemsmøte, og der vi skriver litt om hva som skal skje på møtet. Noen ganger har vi invitert en foredragsholder som skal holde et interessant foredrag eller en person som underholder med gode historier. Styret informerer gjerne om nyheter og lignende.
Vi har også kaffe, noe godt å bite i og vår populære utlodning.  
Håper vi ser deg neste gang!

Fredagslunsjen

Den siste fredagen i hver måned samles vi i Nymark Velforenings hus ved Stadion kl 12, og spiser ”Fredagslunsjen” sammen. To frivillige fra en rullerende vaktliste samarbeider om å handle inn matvarer og å dekke på langbord. Så smører vi gode rundstykker, drikker kaffe og nyter hverandres selskap i ca en og en halv time. Praten går lett rundt langbordet og vi blir kjent med hverandre på en annen måte enn på medlemsmøtene. Det hele er veldig uformelt - vi sender ikke ut ”innkallinger”, det er ikke noe ”program” og vi snakker bare om det vi har lyst til å snakke om. Vi betaler 50 kroner hver for lunsjen, og lokallagets kasse tar seg av resten – enten det er overskudd eller underskudd. Alle som pleier å komme er enig om at det er kjempekjekt, og det kan bare bli enda bedre om flere kommer – her er det plass til alle! 

 

Blåtur

Ut i det blå….

En blåtur er en overraskelsestur ut i det ukjente, en tur ut «i det blå». Deltagerne på en slik tur skal ikke ha kjennskap til turens opplegg og hvor man skal dra. Man skal kun vite hva slags tøy man skal ha på, og så gi seg hen til forskjellige overraskelser underveis på turen

                                                                                                             

 

Julebord

Julebord hører med når det nærmer seg jul, hvert år !! 

Turer

Vi liker å reise på tur, og har etterhvert vært på ganske mange. Nyeste kommentarer

28.03 | 10:34

Hei. Jeg lurer på om det finnes ett møtepunkt her i Bergen for slagpasienter over 60 år? Evt ett program med aktiviteter?
Mvh Anne

05.02 | 20:13

Hva skjer.?.blir dett snart m edlemsmøte eller fredagslunch igjen..savner og møtes😢

25.09 | 12:48

Flotte bilder.👍

15.02 | 18:42

Lykke til 👍💐💐